Victor Ponta nu ar avea niciun motiv să părăsească PSD şi să se ducă la Partidul România Unită, spune politologul Cristian Pîrvulescu. Acesta a explicat că la PRU fostul premier nu ar avea garanţia că intră în Parlament, în vreme ce la PSD ar putea ajunge să ocupe o funcţie importantă.

Embed:

 

Domnul Ponta este un politician raţional şi cu experienţă. Nu poate fi scos de pe listele PSD, pentru că se bucură de popularitate şi atunci de ce s-ar duce la un partid unde nu are nicio certitudine că intră în Parlament şi nu ar rămâne la PSD unde are toate certitudinile că va intra în Parlament şi că, dacă domnul Dragnea îşi ţine promisiunea, ar putea ocupa o funcţie importantă, preşedintele al uneia dintre Camere. Deci nu sunt convins că va merge spre PRU, deşi clar că a fost creat acest partid cu asetimentul său, pentru că vroia să aibă un partid la extrema dreapta care să preia voturile populiste. Face parte din jocul politic românesc”, a spus politologul Cristian Pîrvulescu.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php