Secţiile de vot din străinătate vor fi suplimentate. O ordonanță de urgență în acest sens va fi adoptată de Guvern săptămâna aceasta. Premierul Dacian Cioloş spune că Executivul va face tot ce se poate pentru ca românii din afara ţării să nu aibă probleme la alegerile parlamentare.

Embed:


Dacian Cioloş, premierul României: „Vom adopta în această săptămâna o ordonanță de urgență care va permite într-un anumit cadru binedefinit și suplimentarea secțiilor de vot pentru românii din diaspora unde dimensiune comunităților face ca misiunile diplomatice să nu fie suficiente. Relațiile cu românii dinafara granițelor , asigurarea unor servicii decente și responsabile trebuie sa fie în centrul diplomației. Vom lansa o nou viziune pentru relația României cu diaspora sa și mă bazez aici pe diplomați pentru implementarea ei. Sunt convins că misiunile diplomatice responsabile vor depune eforturile necesar pentru a pregăti organizarea secțiilor de votare.”

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php