Şerban Mihăilescu demisionează din funcţia de senator, cu doar câteva luni înainte să-i expire mandatul. Politicianul îşi va anunţa retragerea în prima şedinţă de plen, pe 1 septembrie. Șerban Mihăilescu este parlamentar încă din 1990.

Embed:

Cea mai mare parte a carierei politice şi-a desfăşurat-o în PSD, fiind şi ministru în Guvernul condus de Adrian Năstase. A plecat apoi, după Gabriel Oprea, în UNPR, unde a fost vicepreşedinte până la începutul verii.

Din iunie, a devenit senator independent, dezamăgit fiind de fuziunea UNPR cu partidul lui Traian Băsescu. Şerban Mihăilescu şi-a manifestat, în urmă cu câteva luni, intenţia de a nu mai candida pentru un nou mandat de parlamentar.

Politicianul are 72 de ani şi este urmărit penal în dosarul Microsoft.  

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php