Inspectorii Direcţiei Antifraudă din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au făcut noi controale la complexul comercial Dragonul Roşu, din nord-estul Capitalei, şi au descoperit din nou nereguli majore la comercianţi, care au fost sancţionaţi cu 260 de amenzi, în valoare totală de 1,67 milioane lei (374.000 euro), potrivit News.ro.

La controale, care au avut loc în perioada 16-20 august, au participat peste 100 de inspectori ai Direcţiei Antifraudă, care nu doar au dat amenzi, ci au şi confiscat mărfuri în valoare de 259.699 de lei şi sume în numerar de 66.622 de lei de la comercianţii prinşi în neregulă.

„Anul acesta, inspectorii Direcţiei generale antifraudă fiscală au desfăşurat controale în mod regulat în complexul comercial Dragonul Roşu, constatând încălcări ale legislaţiei pentru care au aplicat 698 de amenzi, în cuantum de 5,27 milioane de lei, cele mai frecvente abateri fiind veniturile neînregistrate şi comercializarea de mărfuri fără documente justificative”, a precizat ANAF.

Complexul Dragonul Roşu, controlat de omul de afaceri Nicolae Dumitru (Niro) prin firma Niro Investment SA, a făcut obiectul unor controale extinse în cadrul operaţiunii „Cristal”, care s-a derulat la nivel naţional în perioada 19 octombrie 2015 – 28 februarie 2016.

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php