Fostul preşedinte francez, Nicolas Sarkozy, care şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat, spune că va interzice costumul de baie islamic – burkini - în toată ţara.

Declaraţia a fost făcută în timpul unui discurs ţinut în faţa susţinătilor săi. Fostul lider a amintit că el a promovat legea care a interzis purtarea vălului islamic în şcoli, în perioada când a fost ministru de Interne, între 2005 şi 2007. Foarte mulţi francezi de orientare conservatoare şi de extrema-dreaptă susţin interzicea burkini pe plajele din Franţa. Consiliul de Stat, cea mai înaltă instanţă administrativă a ţării, a cerut ridicarea restricţiilor, dar unii primari din staţiunile de la malul mării au spus că nu vor respecta decizia.  

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php