Peste nouă milioane de euro s-au strâns din donaţiile prin SMS, în ultimele patru zile, iar la Torino sute de oameni au stat la coadă pentru o porţie de paste all amatriciana, vândute de Protecţia Civilă din Italia.

Foto: Gulliver/GettyImages

Banii strânşi, ca urmare a acestei acţiuni, vor fi donaţi victimelor cutremurului. Bani vor mai veni pentru sinistraţi şi din partea muzeelor care vor dona o parte din încasările obţinute din vânzarea biletelor.

Între timp, în același interval s-au înregistrat peste o mie de replici ale cutremurului din noaptea de 23-24 august. 290 de persoane au murit în zona afectată de cutremur. Printre ei se numără și 11 cetățeni români. O rază de speranță a venit duminică seară: 10 dintre cei 14 români care erau dați dispăruți au fost găsiți în viață.

Citiți și

Consolidarea caselor, cheia rezistenţei la seisme

Români în Italia. Pentru supraviețuitori, lupta abia începe

Mărturii din infernul din Italia. O româncă povesteşte cum a scăpat

Viaţa în tabăra de sinistraţi. 28 de români dorm în corturi

Cutremurul din Italia. Ministrul pentru Diaspora merge la Rieti

Cutremurul din Italia. Doi copii români s-au salvat sărind de la etaj


Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php