Poliţia braziliană a folosit gaze lacrimogene ca să disperseze câteva sute de oameni, nemulţumiţi de procedura de demitere a preşedintei Dilma Rousseff.

Embed:

 

Potrivit poliţiei militare din Sao Paulo, 800 de oameni au protestat în centrul oraşului, în timp ce organizatorii spun că au fost 20.000. Protestatarii au incendiat anvelope şi au scandat sloganuri împotriva lui Michel Temer, preşedintele în exerciţiu.

Într-un discurs susţinut ieri în Senat, Dilma Rousseff a denunţat procedura de demitere drept un complot şi o lovitură de stat. Vă reamintim, Senatul brazilian votează azi pentru demiterea sau menţinerea în funcţie a Dilmei Rousseff, la capătul unei proceduri de câteva luni.

Dilma Rousseff este acuzată de cosmetizarea finanţelor publice, în vederea câştigării alegerilor. Scandalul a fost dublat de o criză economică severă, care i-a diminuat popularitatea

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php