Autoritățile mexicane au anunțat duminică descoperirea unui tunel clandestin pe sub granița cu Statele Unite, informează AFP, potrivit Agerpres.

 

 

Tunelul, cu o lungime de peste 30 de metri, era "în construcție", a anunțat Comisia Națională de Securitate (CNS) a Mexicului. Diametrul la intrare era de 51 cm. Intrarea era la 1,5 metri de frontieră, în statul mexican Sonora din nord-est. De partea americană, structura ajungea la 30 de metri distanță, sub un teren abandonat din Nogales, în statul Arizona, unde nu exista ieșire, deci lucrarea nu era terminată. Jumătate din tunel era susținută de grinzi de lemn.

Astfel de tuneluri clandestine, utilizate pentru traficul de droguri și uneori de persoane, sunt demolate frecvent de ambele părți ale graniței, notează AFP. Cel mai lung, între Tijuana (Mexic) și San Diego (California, SUA) a fost descoperit în aprilie.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php