Turcia nu va înceta lupta până când organizaţia teroristă Stat Islamic şi militanţii kurzi nu vor fi învinși, a promis preşedintele turc, Recep Erdogan.

Embed:


Declaraţia a fost făcută în faţa a mii de oameni, la un miting la Gaziantep, oraşul unde 54 de oameni, care participau la o nuntă, au fost ucişi de un atentator sinucigaş.

Liderul de la Ankara a lăudat intervenţia armatei turce în nordul Siriei, despre care spune că le oferă şansa oamenilor să se întoarcă acasă, fără să se mai teamă de terorişti. Preşedintele turc a mai promis şi ajutor umanitar celor care se întorc în zonele eliberate de sub controlul islamiştilor.

Recep Erdogan, preşedintele Turciei: „Vom oferi tot sprijinul pentru a scăpa de ISIS din Siria şi Irak. Nu vom ezita să ne implicăm şi în alte regiuni, dacă e nevoie.Lupta noastră va continua până când vom scăpa de această organizaţie teroristă.”

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php