Avertisment pentru femeile care vor să călătorească în India. Ministrul Turismului din această ţară le recomandă să nu poarte rochii sau fuste scurte.

Embed:

 

Oficialul spune că, pentru propria lor siguranţă, turistele venite din străinătate trebuie să evite vestimentaţia nepotrivită şi să nu se plimbe singure noaptea.

Acelaşi ministru a declarat recent că, în India, este inacceptabil, ca femeile să iasă din casă după căderea serii. De anul trecut, autorităţile indiene le oferă tuturor femeilor venite din Occident, la intrarea în ţară, un kit de bunvenit cu informaţii şi sfaturi practice, în care li se recomandă să nu poarte deloc fuste.

Potrivit statisticilor, în India sunt violate zilnic peste 90 de femei.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php