Avioane de luptă ale aviației turce au bombardat luni poziții ale Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK) din nordul Irakului, a relatat agenția de presă turcă Anadolu, citată de DPA și AFP.

 

Între 09:30 și 10:55 GMT, avioane ale aviației turce „au distrus poziții ale organizației teroriste separatiste” kurde în regiunea Gara, din nordul Irakului, a anunțat Anadolu, referindu-se la PKK, în condițiile în care Turcia își continuă în Siria operațiunea militară care vizează îndeosebi milițiile siriene kurde, transmite AFP, citată de Agerpres.

Operațiunea a fost desfășurată după ce s-au primit informații cu privire la ținte, relatează Reuters, citând surse din armata Turciei, care au adăugat că momentan nu se știe dacă raidurile au provocat sau nu pagube.

Războiul Turciei cu militanții kurzi se desfășoară pe trei fronturi: în interiorul propriilor granițe, în nordul Siriei și în nordul Irakului, notează DPA.

Postul de televiziune CNN Turk a citat armata Turciei care anunțat că a lovit 20 de ținte de 61 de ori în Siria în ultimele 24 de ore.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php