Un angajat maghiar al unei companii de construcţii, în vârstă de 28 de ani, a murit pe 25 august într-un accident produs la Budapesta pe platoul în care este filmată o continuare a filmului ”Blade Runner”, au anunţat reprezentanţii companiei de producţie cinematografică Origo Studios, citaţi de site-ul publicaţiei americane The Hollywood Reporter și News.ro.

Foto: wikipedia.org

”Muncitorul se afla sub o platformă peste care a fost asamblat platoul de filmare, în momentul în care acea platformă s-a prăbuşit brusc. Cauza accidentului este deocamdată necunoscută”, au transmis reprezentanţii Origo Studios.

Site-ul maghiar Index, citând un purtător de cuvânt al studioului cinematografic, afirmă că incidentul s-a produs atunci când muncitorul, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, demonta decorurile de pe platoul de filmare, după încheierea producţiei.

Purtătorul de cuvânt al Origo Studios a precizat că o anchetă este în curs de desfăşurare.

În momentul producerii accidentului, producţia de la continuarea filmului ”Blade Runner” se desfăşura deja într-un alt loc, în satul Etyek, unde se află platourile companiei de producţie Korda Studios.

Continuarea filmului ”Blade Runner” este regizată de cineastul Denis Villeneuve şi îi are în rolurile principale pe Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, Mackenzie Davis şi Robin Wright.

Acest film, produs de Warner Bros., va avea premiera pe marile ecrane nord-americane în octombrie 2017.

Filmul original a fost regizat de Ridley Scott, în 1982, şi i-a avut în distribuţie pe Harrison Ford şi Rutger Hauer.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php