Ashton Kutcher a devenit tată în urmă cu un an şi jumătate. El şi soţia sa, Mila Kunis, au o fetiţă pe nume Wyatt Isabelle. Venirea pe lume a copilului le-a schimbat total viaţa. Cei doi actori şi-au crescut singuri fiica. Au refuzat să-şi ia o dădacă, iar acum aşteaptă cel de-al doilea copil.

Embed:

Ashton Kutcher: „Vrem să fim oamenii care ştiu ce să facă atunci când copilul începe să plângă şi cum să-l facem să nu mai plângă. Vrem să-i înţelegem fiecare gest şi să fim în contact emoţional cu ea şi singura modalitate prin care poţi face asta e prin a fi cel care este acolo, lângă ea.”

Ashton Kutcher: „Crezi că ştii cât de mult poţi iubi un om şi apoi ai un copil şi realizezi că, de fapt, nu ştiai.”

Mila Kunis: „Adevărata semnificaţie a dragostei necondiţionate este copilul meu. Am crezut că îl iubesc pe Ashton, că îmi iubesc părinţii, câinii. Credeam că ştiu ce înseamnă să iubeşti. E un aspect total diferit. Nu e mai grozav sau mai puţin. Pur şi simplu e altceva. E adevărat. E atât de ciudat, dar când s-a născut am zis că e cel mai incredibil lucru care mi s-a întâmplat.”

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au devenit soţ şi soţie anul trecut, la scurt timp după venirea pe lume a primului copil. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 18 ani, pe platourile de filmare ale serialului "The 70's Show", dar au devenit un cuplu abia în anul 2012.

Ashton Kutcher: „Cel mai minunat lucru este soţia mea, Mila. Este cea mai minunată mamă. Eu mă duc la muncă în fiecare zi şi când mă întorc acasă, ea arată perfect şi se comportă de parcă totul a fost minunat şi sunt convins că nu are cum să fi mers chiar totul perfect, dar ea nu se plânge niciodată. Este incredibil.”

Cei doi actori au împreună o avere de peste 170 milioane de dolari. Dar şi-au propus să nu-şi răsfeţe prea mult copiii, ci dimpotrivă. Mila Kunis a declarat recent că şi-ar dori să le spună copiilor ei că sunt săraci, ca să se asigure că nu vor creşte cu sentimentul că totul le aparţine.

Ashton Kutcher: „Majoritatea oamenilor cred că avem nevoie de o lume mai bună pentru copiii noştri, dar realitatea e că avem nevoie de copii mai buni pentru lumea în care trăim. Eu încerc să trăiesc după principiul ăsta şi cred că aceasta este cea mai mare oportunitate din viaţa mea.”

Ashton Kutcher s-a născut într-un orăşel din Iowa, iar Mila Kunis se trage dintr-o familie modestă din Ucraina.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php