J Balvin, un star al muzicii reggaeton, a scăpat nevătămat după ce un avion privat de mici dimensiuni la bordul căruia se afla artistul columbian s-a prăbuşit, vineri, în Bahamas, informează contactmusic.com citat de News.ro.

Foto: Facebook

Artistul sud-american, în vârstă de 31 de ani, a părăsit insula din Marea Caraibilor, vineri, la bordul unui avion privat, care s-a prăbuşit la scurt timp după decolare.

Deocamdată, nu este cunoscută cauza accidentului, însă J Balvin a reuşit să scape nevătămat.

”Confirm faptul că a existat într-adevăr un incident în care a fost implicat un avion mic, cu care J Balvin plecase din Bahamas”, a declarat agentul de presă al starului.

”J Balvin este OK, nu a fost rănit, însă în acest moment nu deţinem alte detalii despre felul în care s-a produs accidentul”, precizează acelaşi comunicat de presă.

Cântăreţul a publicat câteva mesaje pe reţelele de socializare în care şi-a exprimat recunoştinţa pentru faptul că a supravieţuit accidentului. Iniţial, el a publicat o fotografie cu epava avionului, prăbuşit într-o zonă împădurită, dar a şters apoi acea imagine şi a înlocuit-o cu o altă fotografie, care îl arată în timp ce se sprijină de avion, stând pe una dintre aripile aeronavei.
”Suntem în siguranţă. Dumnezeu nu a vrut ca noi să murim astăzi”, a scris J Balvin în mesajul care însoţeşte acea fotografie.

Accidentul a avut loc pe 26 august, la o zi după împlinirea a 15 ani de la tragicul incident aviatic în urma căruia cântăreaţa R&B Aaliayah şi-a pierdut viaţa în circumstanţe asemănătoare. Ea a murit pe 25 august 2001, la vârsta de 22 de ani, după ce avionul ei, tot un aparat de zbor de mici dimensiuni, s-a prăbuşit în Bahamas. 

José Álvaro Osorio Balvin, născut pe 7 mai 1985, cunoscut sub numele de scenă J Balvin, este un cântăreţ columbian de reggaeton. S-a născut în Medellin, cel mai mare oraş din departamentul Antioquia, şi a început să cânte încă din adolescenţă, abordând mai multe stiluri muzicale, precum hip-hop, dancehall, champeta şi bachata. Este cunoscut pe plan mondial graţie unor piese precum ”Yo te lo dije”, ”Tranquila”, ”Ay vamos, ”6 AM” şi ”Ginza”. 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php