Dwayne "The Rock" Johnson şi-a strivit concurenţa şi a devenit cel mai bine plătit actor de la Hollywood. Cu peste 64 de milioane de dolari, vedeta de peste ocean s-a instalat confortabil în fruntea topului realizat de Forbes.

Embed:

Încasările din filmele "San Andreas" şi "Agenţi aproape secreţi" l-au propulsat pe actorul de 44 de ani pe primul loc în box-office.

Dwayne Johnson aproape şi-a dublat veniturile de anul trecut şi se pare că pentru el urmează vremuri foarte bune. Va deţine unul dintre rolurile principale în "Baywatch", un remake al serialului celebru din anii `90.

Pe locul al doilea în topul Forbes se situează Jackie Chan, care a câştigat 60 de milioane de dolari, în special datorită încasărilor pe piaţa din China.

Îl urmează cu 55 de milioane de dolari Matt Damon, în timp ce în clasament mai apar nume precum Tom Cruise, Johnny Depp şi Ben Affleck.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php