Protagonista seriei SF, Jocurile Foamei, Jennifer Lawrence, este pentru al doilea an consecutiv cel mai bine plătită actriţă din lume.

Embed:

Potrivit topului Forbes, vedeta a câştigat în ultimul an 46 de milioane de dolari, rolul din Jocurile Foamei fiind cel care i-a adus cele mai multe încasări. Câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din Scenariu pentru happy end, Jennifer Lawrence este urmată în clasament pe locul doi de protagonista peliculei Vânătorii de fantome, Melissa McCarthy, cu 33 de milioane de dolari. Al treilea loc este ocupat de Scarlett Johansson, cu câștiguri de 25 de milioane de dolari. 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php