Cornel de la VUNK a înlocuit prăjitura cu jeleu cu un tort de ciocolată savuros, pe care l-a adus cadou matinalilor DigiFM, Bogdan Miu și Cătălin Striblea.

Embed:

Colegii de la DigiFM au vrut să-i primească pe cei doi prezentatori – care s-au bucurat de câteva săptămâni de binemeritata vacanță - înapoi la Prima Ediție cu tradiționalele surle și trâmbițe, așa că au pus la cale o vizită neanunțată.

După buletinul informativ, Miu și Striblea credeau că vor intra colegii de la Sport, dar nu mică le-a fost mirarea, când în studio, în brațe cu un tort delicious, a intrat chiar solistul trupei VUNK, Cornel Ilie, care le-a adus ultima piesa, „Sari”, dar și urări de sezon nou îmbelșugat.

 

Pe Bogdan Miu și pe Cătălin Striblea, matinalii de la Prima Ediție, îi ascultăm începând de azi zilnic, de luni până vineri, între 06.30 și 10.00 la DigiFM. Excepție face doar săptămâna aceasta, între 29 august și 2 septembrie, când emisiunea începe cu jumătate de ora mai tarziu, de la ora 07.00.

Mai multe detalii despre surpriză, prezentatori, emisiune și invitați găsiți pe site-ul nostru: www.digi-fm.ro .  

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php