Emisiunile Digi24 reincep de sâmbătă, 27 august, un nou sezon de toamnă cu proiecte jurnalistice curajoase despre eterna și fascinanta Românie a disprețului pentru valoare, pentru trecut, prezent și viitor. Analiză, anchetă, poveste, dezvoltarea unor subiecte fierbinți, de interes național, proiecte pentru minte și inimă.

 

Sâmbătă, 27 august, în prima ediție din noul sezon al emisiunilor Digi24, la Digicult lansăm o serie de reportaje despre distrugerea patrimoniului cultural, din ultimii 26 de ani.

DIGICULT lansează o campanie prin care le arată românilor "partea întunecată" a zonei culturale: cum obiective importante ajung în ruină, deliberat, pentru că interesele financiare "o cer"; cum autoritățile, în loc să protejeze patrimoniul, îl distrug; cum funcționează piață neagră a artefactelor; cum statuile, care ar trebui să reprezinte spiritul unui popor, au devenit o marfă că oricare altă.

Ce afaceri ascunde un domeniu care, la prima vedere, ține de spirit? Cum pot fi împiedicate jaful și distrugerile din artă? Aflăm la DIGICULT, din această toamnă, în fiecare sâmbătă de la oră 14.30.

În prima ediție din noul sezon, la Jurnal pentru copii începe un serial despre călătoria Mirunei în Basarabia legendară. Miruna, cel mai tânăr reporter de la Digi24, se întâlnește cu frații de peste Prut.

Vă oferim reportaje în exclusivitate la Cramele Cricova, iar Miruna ne arată unde își țin Vladimir Putin, Angela Merkel sau Klaus Iohannis vinurile la învechit! Totul, în fiecare sâmbătă și duminică, de la oră 09.30, la Digi24.

În noul sezon de Bonton vă spunem poveștile marilor arhitecți români. Personalități care au clădit România modernă și au dat marilor orașe un aer occidental. Ion D. Berindey, cel mai prolific arhitect român, autorul Palatului Culturii din Iași, Observatorului Astronomic din București, Micului Trianon de la Florești sau al Casei Oamenilor de Știință. Ion Mincu, cel care a hotărât că România are nevoie de un stil național în arhitectură și care a creat stilul neo-românesc. Petre Antonescu-unul dintre cei mai sofisticați arhitecți din prima jumătate a secolului XX. Grigore Cerchez a fost unul dintre oamenii care au schimbat față Bucureștiului. Este autorul Școlii de Arhitectură din București, al Teatrului Odeon sau Castelului Cantacuzino de la Bușteni. Urmărește poveștile lor în fiecare duminică, de la 17.30, la Digi24.

Echipă La Volan a participat alături de un echipaj românesc la cel mai exclusivist raliu-Rallye Monte-Carlo Historique. Anul acesta raliul a păstrat formatul original de la începutul anilor 1900, având startul în mai multe orașe din Europa -Oslo, Glasgow, Copenhaga, Reims, Barcelona. Raliul este integral dedicat mașinilor produse între anii 1955 și 1980, iar cei 600 de km de Probe Speciale se desfășoară în sudul Franței pe parcursul a cinci zile, iar în ultima seară cele 314 echipaje înscrise în competiție, din peste 20 de țări, vor urcă la Col de Turini, faimoasa trecătoare din Alpii francezi. Află ce rezultat a obținut echipă României, sâmbătă, de la 10.30, la Digi24.

Prima ediție din noul sezon de Pașaport diplomatic îl are ca invitat pe ambasadorul Marii Britanii la Budapesta, Iain Lindsay. Trimisul reginei cunoaște bine România. A lucrat în calitate de consilier al Ministerului Afacerilor Externe român, în perioada în care țara noastră își dorea statutul de membru al Uniunii Europene și NATO. Ambasadorul Lindsay a făcut parte și din echipă ambasadei britanice de la București, în calitate de consilier politic, deci numărul doi în ierarhie.

La Pașaport diplomatic, ambasadorul britanic discută cu Balazs Barabas, sâmbătă de la 22:30, despre efectul pe care BREXIT îl va avea asupra statelor din estul Europei, dar și despre viitoarele relații pe care România le va avea cu Marea Britanie.

Detoxifierea, sănătate sau mit? Detoxifierea, sănătate sau afacere profitabilă? Iluzia care poate să ne coste chiar viață. Toată lumea vrea să își „spele păcatele" alimentare cu ajutorul unei cure de 5, 7 sau 10 zile. Există atât de multe produse menite să ne scape de toxine încât detoxifierea a devenit o industrie foarte profitabilă, care de multe ori nu te stoarce doar de bani, ci și de puteri și sănătate. Asta dacă nu ești informat. Și cei mai mulți oameni nu sunt. Informează-te corect la Digi24, în fiecare duminică de la 10.30, la Tinerețe fără bătrânețe.

Urmărește Digi24 în fiecare weekend pentru un nou sezon de emisiuni plin de proiecte pentru inimă și minte.  

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php