Echipa ProFM şi-a ţinut promisiunea şi a adunat cei mai norocoşi ascultători pentru o aventură unică: accesul pe platforma şi experiența Dinner în The Sky România.

Embed:

După o competiţie care a scos la iveală cine sunt cei mai norocoşi fani de pe pagina de facebook ProFM ( profm.ro) a venit şi marea zi în care cu toţii, dj-i şi ascultători, s-au urcat pe platformă.

S-a cântat, s-a aplaudat şi s-au degustat preparate delicioase, totul animat de Mădălina Vintilă şi Florin Goldic, care au intrat în direct cu George Vintilă - aflat în studio ProFM - şi au postat totul LIVE pe facebook ProFM.

Printre ascultători ne-am bucurat să găsim şi un cuplu de îndrăgostiţi, care şi-au aniversat cei doi ani de căsnicie şi dragoste alături de echipa noastră, Ana şi Mihai.

Aceasta nu a fost cea mai mare surpriză pe care ne-au făcut-o însă cei doi, ci faptul că Ana a urcat pe platformă însărcinată fiind în opt luni.

La final, toţi cei care au trăit această experienţă au promis să revină şi să urce din nou la înălţime alături de ProFM.

Cu Mihai şi Ana înţelegerea a fost ca la anul să aducem prichindelul tot aici, că să-i facem şi lui botezul, la înălţime!

Vedeți mai multe fotografii și video pe www.profm.ro.


Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php