Toyota cheamă în service peste 1.400 de maşini din România.

Producătorul a identificat un potenţial pericol la canistra de carbon activ, aflată în rezervorul de carburant.

Compania spune ca există posibilitatea ca în rezervor să apară o fisură. Iar agravarea acestei probleme ar putea creşte riscul de incendiu.

Modelele Toyota vizate de verificări sunt Auris, Corolla, Prius, Prius+ şi Prius PHV. La acestea se adaugă şi Lexus CT 200h.

„La Toyota există un proces continuu de verificare a calităţii autovehiculelor sale vândute în toată lumea, inclusiv în România, de aceea a decis lansarea unei operaţiuni tehnice special în reţea privind verificarea tehnică a canistrei de carbon activ. Această campanie este în curs de desfăşurare”, au precizat reprezentanţii Toyota România pentru News.ro.

Clienţii nu vor da niciun ban pentru reparaţii, costurile fiind suportate de Toyota, şi vor fi informaţi prin scrisori recomandate, „cu solicitarea de a se prezenta la cel mai apropiat atelier de reparaţii autorizat Toyota, pentru efectuarea campaniei”, mai spun reprezentanţii companiei.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php