SETI, un proiect internaţional care cercetează spaţiul în căutarea vieţii extraterestre, a descoperit un semnal radio care a stârnit entuziasmul specialiştilor.

Embed:

 

Acesta provine din direcţia unui stele asemănătoare Soarelui nostru, aflată la 95 de ani-lumină de Pământ, în constelaţia Hercule.

Specialiştii se feresc să spună că au dovada vieţii extraterestre, dar semnalul radio interceptat pare să corespundă unei transmisii deliberate.

Nu este exclus însă nici să fie provocat de interferenţe radio. Un alt amănunt care temperează entuziasmul specialiştilor este că semnalul a fost detectat o singură dată, acum mai bine de un an.

Este însă un eveniment destul de important ca să fie discutat la un congres specializat din Mexic, de luna viitoare.

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php