Un telespectator al Digi24 ne-a trimis imagini cu stradă din sectorul 5, unde, spune acesta, noroiul are jumătate de metru și mașinile rămân împotmolite foarte des. Este vorba despre strada Târgoviștei, din zona șoselei București – Măgurele.

„Așa arată o stradă din capitala europeană a României, în mileniul trei, exact ca acum 400 de ani. Cu noroaie de jumătate de metru, cu mașini împotmolite. Nu vorbim de un drum de țară, ci de o stradă din București. Nici o autoritate nu se implică, nimănui nu îi pasă, deși am făcut multe memorii. Aici e bine, dar alte străzi din zonă sunt mai rău. Oamenii se confruntă cu probleme reale, cum să ducă în fiecare zi copiii la școală pe aceste străzi”, semnalează telespectatorul.

Dacă vreți să ne trimiteți imagini similare, folosiți formularul Digivox, pe care îl găsiți pe site-ul www.digi24.ro.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php