Circulaţia infernală din Bucureşti a blocat azi-dimineaţă pompierii care mergeau să stingă o maşină care luase foc în cartierul Tei.

Embed:

Militarii au rămas captivi în trafic la numai 100 de metri de locul intervenţiei. Pompierii au alergat cu extinctoarele să stingă focul, dar nu a fost de ajuns.

 Autoturismul care ardea a fost distrus complet, iar flăcările au cuprins şi alte două vehicule. Imaginile au fost filmate de un telespectator Digi24.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire puteţi lua legătura cu noi la secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta telefonic sau puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp la numărul 0771.100.304.

Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.

Şi DigiFM vă stă la dispoziţie! Printr-un sms la 0774.600.600, daţi-le de veste colegilor de la DigiFM şi ţării ce aflaţi!

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php