Un telespectator Digi24 ne-a trimis imagini cu o situația îngrijorătoare care are loc în București. O bucată din gardul de protecție de pe podul Ciurel a fost înlocuită cu o simplă fâșie de plastic.

 

O bucată din 'balustrada de protecție' a podului de la Ciurel. Arată așa de cel puțin două săptămâni când am văzut-o eu prima dată. Probabil după ce o să se înece vreun bețiv sau vreun copil o să se rezolve totul într-o zi”, ne-a scris telespectatorul nostru.

De altfel, în zonă au loc accidente în mod frecvent și mulți dintre șoferi plonjează în râul Dâmbovița sau în barajul Lacul Morii.

Dacă ați suprins imagini care pot deveni o știre, le puteți trimite prin formularul DigiVOX de pe site-ul nostru.

 

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php