Imaginile înregistrate de la bordul unei mașini pe strada Drumul Agatului din sectorul 1, București, arată condițiile în care oamenii vin sau pleacă de la domiciliu.

Embed:


Conform telespectatorului care a trimis înregistrarea, cartierul nu beneficiază de canalizare, apă curentă sau iluminat stradal. Toți cei din cartier sunt sunt nevoiți să plătească rovinieta deoarece accesul din cartier spre București se poate face numai pe centura capitalei deși pe planul PUZ aprobat pentru această zonă sunt prevăzute mai multe străzi de acces direct în DN1 într-o zonă din interiorul Bucureștiului. 


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire puteţi lua legătura cu noi la secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta telefonic sau puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți. Şi DigiFM vă stă la dispoziţie! Printr-un sms la 0774.600.600, daţi-le de veste colegilor de la DigiFM şi ţării ce aflaţi!

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php