Un telespectator Digi24 ne semnalează un fapt amuzant. O felicitare găsită în cutia poștală este ilustrată de Paște, dar are un text în care se face referire la „nașterea Domnului”. Expeditor: cel care i-a luat locul lui Cristian Popescu Piedone la Sectorul 4, primarul interimar Daniel Băluță. 

Telespectatorul ne-a trimis și două fotografii. Vedeți în prima fotografie ilustrația felicitării. Și iată și textul de pe verso:

La alegerile din 5 iunie, Daniel Băluță este candidatul PSD pentru Primărila Sectorului 4.

Nu uitați! Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, scrieţi-ne pe site, la secţiunea DigiVOX, pe e-mail (digivox@digi24.ro sau redactie@digi24.ro) sau pe contul de Facebook Digi24. Fotografiile şi filmările se pot trimite și pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.  Este important să precizaţi numele dumneavostră şi locul de unde transmiteţi.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!
Exception encountered while evaluating XTemplate code: WIDGET : /Widgets/general/partialCrossDigisport/partialCrossDigisport ERROR : Webservice 'http://www2.digisport.ro/webservices/json-export/newsForDigi24.php' did not returned an array! eroare: OneDB::getCategoryByPath: `Layout` not found: Layout in parent '' LINE : 282 FILE : /srv/www/websites/www.digi24.ro/htdocs/classes/OneDB/OneDB_JSONCollection.class.php